Onze diensten

Door het leveren van een of meerdere inhouse en/of outsourced diensten (Managed Services) kan Matrixs de uitvoering van uw inhuurproces ondersteunen, optimaliseren en/of veranderen.

Detachering Inhouse consultants

Een HR-afdeling houdt zich veelal bezig met organisatie, advies en ondersteuning aan mensen binnen het bedrijf. Een inhuurdesk doet hetzelfde, alleen dan voor extern personeel. Van on-boarding tot off-boarding van ingehuurde werknemers is specifieke kennis nodig. Matrixs kan u daarin ondersteunen en ontzorgen. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgevingen, onderhouden goede contacten met personeelsleveranciers, weten welke vormen van flexwerk en contracten bestaan, en stellen ons dienstverlenend op naar zowel de klant als de aanbieder. En wie weet leidt onze deskundigheid op dit traject tot vernieuwende inzichten in uw organisatie.

Wat kan Matrixs voor u betekenen?

(Interim) Operationele bemensing van uw inhuurdesk

Een goed werkende inhuurdesk vergt specifieke kennis. Matrixs biedt adviseurs die u ondersteunen in tijden van drukte, ziekte of transformatie.

Implementatie nieuw inhuurproces, inrichten flex-organisatie

Klaar om uw inhuurproces te optimaliseren, maar onzeker over hoe te beginnen? Vanuit onze deskundigheid hebben wij verschillende methodes en draaiboeken klaar liggen om u op weg te helpen.

Opzetten en analyseren van business cases

Het inhuurproces zou u volledig kunnen toevertrouwen aan een externe partij, maar u kunt ook kiezen om intern een eigen afdeling op te zetten. Wat zijn de voor- en nadelen? Matrixs helpt en denkt mee.

(Configuratie) Management en uitvoering tijdens inrichting VMS (Vendor Management Systeem)

Het opzetten en inrichten van een VMS is specialistisch werk. De manier waarop een organisatie naar zo’n systeem kijkt, met bijbehorende eisen en wensen, verandert continu. Bovendien is het VMS zelf ook in voortdurende ontwikkeling, met nieuwe functionaliteiten en noodzakelijke aanpassingen op wet- en regelgeving. Wij analyseren uw proces en ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes bij de inrichting, waardoor een optimale configuratie ontstaat in relatie met uw interne bedrijfsprocessen.

Trainingen en opleiding

Matrixs is specialist op het gebied van flex- en inleenwerk, en de wet- en regelgeving die daarbij komt kijken. Bovendien zijn wij goed op de hoogte van veranderende technologische ontwikkelingen. Al deze kennis passen wij toe in uw inhuurprocessen, zodat u altijd efficiënt, integer en compliant blijft.

Integratie met systemen en/of leveranciers

De VMS-applicatie van Matrixs werkt goed met ERP-pakketten als SAP, Oracle, Microsoft Dynamics, Inventive e.a. Ook kunnen op het gebied van urenregistratie en facturatie koppelingen worden gemaakt met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Matrixs assisteert u bij het realiseren van deze koppelingen.

Voor bovenstaande werkzaamheden kunnen wij verschillende functies vervullen:

  • Directieadviseur
  • Inhuurdeskmedewerker
  • Business proces analist
  • Projectleider
  • Manager Inhuurdesk / beheerder VMS-applicatie

Meer informatie over wat Matrixs voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag.